Украина Україна булінг діти Украина Україна

Вчителька Анна Чернявська про «воєнне цькування» українських дітей-переселенців

Сейчас читают: 935
womo.ua

Анна Чернявська — вчителька української мови та співзасновниця ГО «Не цькуй», яка у 2020 році потрапила до рейтингу Top 50 Global Teacher Prize Ukraine – національної премії для вчителів – агентів освітянських змін, а також долучилася до проєкту «Казки дитинства» – застосунку, створеного Андрієм Антоновим.

Під час війни Чернявській довелося виїхати разом з сином з України до Польщі, де вона працює у місцевій школі та допомагає адаптуватися українським дітям на новому місці.

Про проблему цькування українських дітей, збереження ментального здоров’я учнів та навчання за кордоном  вона розповіла в інтерв’ю WoMo.   “Я прийняла для себе складне рішення про виїзд з України” До початку війни я мала грандіозні плани, пов’язані із ліцеєм.

Ходила щодня на роботу, мріяла про конкурси. 24 лютого прокинулася від дзвінка телефону і мені сказали, що почалася війна. Спочатку у це не повірила.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA