Нео

Співачка Анна Трінчер передала кошти з весілля на карети швидкої допомоги

Сейчас читают: 991
womo.ua

Днями відома українська співачка та блогерка Анна Трінчер побралася з бізнесменом та блогером Олександром Волошиним. Вона закликала привітати її, зробивши донат на реанімобіль класу С, яких потребують медики на передовій для порятунку поранених військових та цивільних.

Про це вона оголосила у своєму Instagram, пише MMR. Разом з фанатами Анна зібрала 50 000 гривень. Цей збір співачка вирішила спрямувати на ініціативу “Рятуємо життя” від компанії «Епіцентр К». «Друзі, дякую вам за ваші привітання!

Ми не зібрали всю суму, проте ці кошти я перенаправлю для компанії Епіцентр. Я повністю їм довіряю і точно знаю, що ці кошти підуть на авто, які Епіцентр закуповує для МОЗ та наших медиків.

Вони вже купили 20-ть реанімобілів і планує придбати ще 25. Авто, на яке ми з вами донатили, приїде у листопаді. І я вам обов’язкового його покажу», — написала співачка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA