Сша Украина Украина Сша Украина

Життя переможе: Marie Claire Ukraine випускає перший після початку повномасштабної війни друкований номер

Сейчас читают: 645
womo.ua

Незважаючи на те, що в країні триває війна, більшість підприємств зупинили свою діяльність та поставили на холд роботу, редакція Marie Claire Ukraine представила свіжий осінній номер і головна тема — життя переможе.

Він став першим випуском, який вийшов після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. Тому теми, що розкриваються в номері, демонструють як змінилися права жінок під час війни.

Редакція поспілкувалась з жінками, що стали вимушеними переселенками і повинні були кардинально змінити рід діяльності, аби прогодувати свою сім’ю в чужій країні.

Також редакція дослідила феномен української вишиванки і те, як з традиційного оберегу вона стала геополітичним маніфестом. В новому випуску журналу редакція поспілкувалась з японським художником Шо Шибуя, який зображає світові події за допомогою кольорів і синьо-жовтий став комбінацію, яка часто зустрічалась в його роботах після 24 лютого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA