Сша Австралия Україна спорт теннис жінки знаменитості Сша Австралия Україна

Одразу чотири тенісистки пройшли до третього кола турніру Grand Slam

Сейчас читают: 525
womo.ua

На відкритому чемпіонаті Австралії українські спортсменки встановили нове досягнення у турнірах Grand Slam. До третього кола потрапили одразу чотири тенісистки: Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Марта Костюк і Даяна Ястремська, повідомляє новинний портал про великий теніс.

Це сталося вперше в історії вітчизняного теннісу. Раніше тільки три наших тенісистки доходили до третього раунду на Australian Open, у 2018 і 2023 роках та на US Open у 2016 році. Читайте також: Українські тенісистки встановили національний рекорд на турнірах Великого шлема Марта Костюк.

Фото: Getty Images У п’ятницю у Мельбурні свої матчі 3-го кола проведуть Леся Цуренко та Марта Костюк, а в суботу зіграють Еліна Світоліна і Даяна Ястремська.

Нещодавно українські тенісистки також встановили національний рекорд за кількістю учасниць на Australian Open. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Одразу чотири тенісистки пройшли до третього кола турніру Grand Slam appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA