Япония аниме діти освіта новини Япония

Перша в світі віртуальна школа відкрилася в Японії

Сейчас читают: 625
womo.ua

Японська освітня корпорація Seeisha Gakuin оголосила про набір учнів на квітень 2024 року. Навчання буде повністю відбуватися у метавсесвіті.

Згідно з заявою компанії, що займається розробками для віртуальної реальності, комп’ютерної графіки та метавсесвіту, майбутній курс розробляють відповідно до вимог, встановлених Міністерством освіти, культури та спорту, науки та технологій Японії. Читайте також: Доповнена реальність: 8 корисних додатків для дітей Учні можуть перевестися до середньої школи «Юсі Кокусай» з будь-якої точки світу, у тому числі з-за кордону.

Вони отримають ту ж кваліфікацію, що й у середній школі денного відділення. Фото: nus.org.ua Для курсу Metaverse Student всі учні безкоштовно отримають в оренду обладнання віртуальної реальності.

Онлайн-заняття будуть проводитись у класі, встановленому у просторі Metaverse. Читайте також: Fashion-технології: ШІ, віртуальна реальність та інші інновації У кожного учня буде власний аніме-аватар у метавсесвіті, VR-платформа «Планета» та розподілений мікроблог SNS Misskey.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA