видавництво

Нам потрібно знайти нову мову, як говорити про цю війну — власниця видавництва «Видавництво» Лілія Омельяненко

Сейчас читают: 340
womo.ua

Український бізнес починає оговтуватись та адаптовуватись жити та працювати під час воєнних дій в країні. Повертатися до роботи почали і українські видавництва.

На пошту час від часу приходять добірки книжок про те, як пережити стрес, які книжки про війну почитати чи навпаки на які художні оповідання слід звернути увагу, щоб відволіктись.

Про те, яка зараз стратегія роботи у видавництв, чи плануються до друку якісь книжки, де на книги українською мовою раптово з’явився попит та які темі для підлітків ще не опрацьовані у літературі, нам розповіла на своєму прикладі співзасновниця видавництва «Видавництво» Лілія Омельяненко.    — Як зараз працює видавництво?

Чи купують книжки? Чи є автори, які зараз для вас пишуть? Ми намагаємося повертатися до нормальної роботи, і вже відновили доступ до нашого складу, хоча в перші тижні війни це було малореально.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA