Нео

Що потрібно знати про собаку-сапера Патрона, якого обожнює вся країна

Сейчас читают: 668
vogue.ua

«Укрпошта» нещодавно анонсувала випуск марки з Патроном – легендарним псом-сапером, який допомагає нашим рятувальникам під час розмінування територій.

За два місяці війни він став справжнім народним героєм, а ми розповідаємо цікаві факти з його біографії. – Патрон – це джек-рассел-тер'єр, якого голова піротехнічної служби Чернігівської області купив своїй дитині.

Ніхто не планував, що пес стане на службу у ДСНС. – Патрон - собака з родоводом, якого готували для участі у виставках та змаганнях.

Своє ім'я він одержав ще до того, як стати сапером. – Він з дитинства вчився розпізнавати різні види пороху. З початком війни ця навичка виявилася життєво важливою. – Патрон став сапером з першого дня повномасштабного вторгнення – він приєднався до команди чернігівських рятувальників, які займаються активним розмінуванням територій після відходу окупантів. – Спеціалізація Патрона – робота в полях та навколо залишеної ворожої техніки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA