Нью-Йорк місто Лондон місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо Нью-Йорк місто Лондон місто Ріо-Де-Жанейро місто Токіо

Лондон, Ріо, Барселона: нова лімітована колекція glo™ hyper NATIV EDTN, присвячена культовим містам світу

Сейчас читают: 844
cosmo.com.ua

На правах реклами. glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. Зустрічай стильну новинку. glo™ презентували нову лімітовану колекцію glo™ hyper NATIV EDTN*, присвячену культовим містам світу: Ріо-де-Жанейро, Токіо, Нью-Йорк, Лондон та Барселона. Сучасні, стильні, гамірні, успішні та технологічні міста стали відправною точкою у створенні нової лінійки glo™ hyper NATIV EDTN.

Міста, що постійно змінюються. Міста, де народжуються нові прогресивні ідеї. Міста зі своєю унікальною сучасною культурою. Кожен лімітований glo™ відображає культуру й енергію одного з п’яти мегаполісів, завдяки чому всі пристрої легко впізнавані.

На корпусах девайсів можна знайти Нью-Йорк з його безперервним рухом і динамічними ритмами. Лондон в абстрактній інтерпретації для шанувальників як класичного, так і сучасного мистецтва.

Масштабний Токіо, що парадоксально поєднує вічні традиції Японії та передові технології. Сонячні Ріо і Барселону з вуличним мистецтвом і фестивалями на тлі калейдоскопу

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA