музика війна в Україні натхнення

Італійський виконавець Альфонсо Москато заспівав українською мовою

Сейчас читают: 497
womo.ua

Музикант із Сицилії надихнувся українською поезію, хоча раніше не чув української мови. Під час війни поетеса Ольга Єрмак, відома під псевдонімом Мідна, переїхала до Палермо, де й познайомилася зі співаком.

Нова композиція народилася у студії виконавця, розповідають на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики. Пісня “L’enigma – Загадка” була написана двома мовами – українською й італійською – і розповідає про таємницю життя, яке відроджується на руїнах, де здавалося б немає місця романтиці.

Основою для пісні став вірш Ольги Єрмак «Поле» з поетичної збірки «Стосонце». Читайте також: Вірш дня: І немає пояснень любові – дверей у коштовний камінь Ольга Єрмак Фото: фото: facebook.com/OlgaIermak Усі кошти від прослуховувань будуть передані до фонду “Голоси дітей”, який допомагає дітям України, щопостраждали внаслідок війни. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Італійський виконавець Альфонсо Москато заспівав українською мовою appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA