Франция Україна книги аудиокниги знаменитості Франция Україна

Катрін Денев озвучила французькою мовою збірку української поетеси

Сейчас читают: 113
womo.ua

Легенда французького кіно озвучила збірку поетеси з Луганська Любові Якимчук «Абрикоси Донбасу». Аудіокнига про війну на Донбасі у французькому перекладі отримала назву Les Abricots du Donbas.

Про це повідомила авторка на своїй сторінці у Facebook. Фото: facebook.com/iakymchuk Читайте також: Українська поетеса Любов Якимчук прочитає свій вірш «Абрикоси Донбасу» на церемонії «Ґреммі» 3 квітня Поетична збірка французькою вийшла у перекладі Ірини Дмитришин та Агати Бонін минулого року.

Це стало можливим завдяки видавництву Les éditions des femmes, заснованому ще в 1970-х роках феміністкою Антуанет Фукке. Фото: starylev.com.ua Книга «Абрикоси Донбасу» вийшла влітку 2015 року у «Видавництві Старого Лева» і потрапила до рейтингу «10 найкращих українських книг про АТО» за версією українського Forbes. Читайте також: Etnodim випустив обмежену колекцію за мотивами робіт українських митців Поезії українки перекладені англійською, шведською, польською, німецькою, болгарською, чеською, вірменською, словацькою, словенською, литовською, румунською мовами та івритом. Долучайтеся до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Катрін Денев озвучила французькою мовою збірку української поетеси appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA