Україна привітання свято листівка історія Україна

З Днем військ зв'язку Збройних Сил України! Історія свята та привітання українською мовою

Сейчас читают: 805
hochu.ua

Після свята День Повітряних Сил Збройних Сил України наша країна знову вшановує своїх героїв, і нова стаття HOCHU.ua присвячена ще одній важливій даті в календарі свят.

8 серпня — День військ зв'язку Збройних Сил України. З цього приводу ми підготували інформацію про історію дня, а також надихаючі привітання та листівки зі святом.Свято День військ зв'язку відзначають у першій декаді серпня, він був встановлений Указом Президента України 2000 року з огляду на заслуги військ зв'язку в зміцненні обороноздатності держави.

Чому обрано саме цю дату — 8 серпня? Річ у тім, що саме цього дня 1920 року в Києві на базі колишнього Костянтинівського юнкерського військового училища розпочалася підготовка зв'язківців на других Київських військово-інженерних курсах.

Так почалася історія військ зв'язківців. Читати також Гороскоп багатства на серпень: кому перепаде солідний куш, а хто ризикує залишитися взагалі без грошей Військовий зв'язок — це невід'ємна технічна складова управління Збройними Силами, а нині, коли Україна відбиває навалу рашистів, внесок військовослужбовців із військ зв'язку складно переоцінити.8 серпня у своє професійне свято приймають вітання зв'язківці, а також фахівці суміжних професій, задіяних в армії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA