книги читання

Цікаво, корисно та доступно: ці 7 книг допоможуть вам краще говорити українською мовою

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Українська мова є офіційною в Україні, проте деякі люди навіть зараз розмовляють російською. Багато хто з них хотів би перейти на українську, але натрапляє на певні труднощі.

Не впадайте у відчай! Ми зібрали 7 книг, які допоможуть вам краще розуміти, говорити та писати українською мовою. Читати також Потрібно виділятися: 3 ефективні поради від психолога, які допоможуть вам знайти роботу мрії У цьому виданні простою та зрозумілою мовою розповідається про поширені неточності, які виникають при повсякденному та офіційному спілкуванні українською мовою.

Кожна помилка коротко пояснюється та ілюструється кумедними картинками, які розвіюють офіціоз та допомагають легше засвоїти матеріал.Чи знаєте ви, що українською мовою голосних звуків приблизно вп'ятеро менше, ніж приголосних?

А що шиплячі звуки часто замасковані під інші приголосні звуки? Ця книга не ставить за мету вивчати правила або заучувати мовні закони.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA