Макс Барських відео новини шоубізнес Макс Барських

Макс Барських представив черговий хіт українською мовою (ВІДЕО)

Сейчас читают: 765
hochu.ua

Знаменитий український співак Макс Барських, як і більшість вітчизняних зірок, продовжує активно українізовувати свої пісні, перекладаючи їх з російської на рідну мову.

Наразі все частіше на концертах шанувальники чують легендарні хіти Макса українською мовою. Читати також Макс Барських і Світлана Лобода скасували концерт "невизначеного" Меладзе Буквально нещодавно 33-річний артист переклав ще один трек, який раніше називався "Лей, не жалей".

Віддані фанати щиро зраділи такій новині та підкреслили, що пісні  Барських зараз як ніколи актуальні та набули нового шарму.

З приводу вище вказаного трека, вдячні фоловери пишуть:  П’ятниця б’ється в мій дім Мене заносить в танці Повернемось вранці Я не залишусь один Я хочу закохатись Голову втрачати Пр: Я пролітаю серед п’яних машин Ми залишаємось один на один Не працюють тут мої номери Це нове життя І мене не знайти Ні про що не жалій Краще точно не буває Все, що не ранить, додає нам сил Завтра ніхто не відміняє Цієї ночі свою душу Лий лий не жалій Зміна маршруту Лий лий не жалій Треба забутись Лий лий не жалій Залишай смуток Лий лий не жалій Лий не жалій лій   Я загубив орієнтир Тепер нема дистанції Темрява і танці Ти прикрашаєш мій світ І ми готові здатись Силі гравітації   Наша ніч - провідник Сьогодні на втечу Я для себе змінив Всі плани на вечір Ніч - провідник  Лікуй мої рани  Я один на один  І це нормально   Пятница ломится в дверь, Меня закружит в танце тёмное пространство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA