Украина Poustovit благодійність українські бренди Украина

Знайомство з українською культурою у Берліні: українські бренди взяли участь у благодійному pop-up маркеті

Сейчас читают: 209
womo.ua

16-17 грудня у Берліні пройшов благодійний різдвяний pop-up маркет SKRYNYA. На заході були представлені понад 30 українських брендів одягу, домашнього декору та предметів мистецтва.

Мета SKRYNYA — познайомити відвідувачів з українською культурою та зібрати кошти для українських благодійних організацій. За два дні SKRYNYA відвідало понад 3300 гостей, серед них — німецький стиліст та прихильник України Френк Вільде. Читайте також: Гардероб для новорічної ночі: святкове вбрання від українських брендів У SKRYNYA взяла участь низка відомих українських брендів, таких як Gaptuvalnya, Etnodim, POUSTOVIT, KOZHUHAR, GNIZDO, YAKUSH, Woolberry, Feb Sweaters.

Окрім цього, вперше на вже четвертому pop-up маркеті був представлений бренд товарів для чотирилапих улюбленців — Pet Fashion, лідер у виробництві одягу та аксесуарів для домашніх улюбленців, що входить до Suziria Brands.

Усі кошти від продажів на SKRYNYA компанія передасть українським організаціям для гуманітарної та медичної допомоги Recovery Camp та Proactive Generation. Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів Щороку Pet Fashion активно бере участь та представляє бренди created in Ukraine на міжнародних виставках та отримує схвальні відгуки від світових покупців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA