Бритни Спирс книги Наш Формат мемуари література українською Бритни Спирс

Мемуари Брітні Спірс вийдуть українською мовою

Сейчас читают: 694
womo.ua

Автобіографія співачки Брітні Спірс під назвою «Жінка в мені» вийде українською мовою. Видавництво «Наш Формат» перекладає мемуари попікони.

Про це йдеться на сайті видавництва. «Жінка в мені» — це смілива та надзвичайно зворушлива історія про свободу, славу, материнство, віру та надію, що вперше розкриває неймовірну подорож Брітні та показує життєствердну силу однієї з найвидатніших виконавиць в історії попмузики. Читайте також: Брітні Спірс анонсувала дату виходу автобіографії «Жінка в мені» Написана з винятковою відвертістю і гумором, революційна книжка Спірс висвітлює незмінну силу музики й кохання — і важливість того, щоб жінка нарешті розповіла свою історію на своїх власних умовах. Читайте також: Меган Фокс випустить збірку поезій про гріхи та таємниці чоловіків: деталі Орієнтовно мемуари співачки українською вийдуть друком у червні 2024 року.

Вже зараз можна передзамовити книжку Брітні Спірс за спеціальною ціною 490 гривень на сайті видавництва. The post Мемуари Брітні Спірс вийдуть українською мовою appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA