Україна День незалежності України привітання свято листівка Україна

З Днем Незалежності України! Патріотичні привітання у віршах і в прозі українською мовою

Сейчас читают: 395
hochu.ua

Сьогодні для нашої країни особливий день, адже 24 серпня — День Незалежності України. Нещодавно ми публікували оригінальні листівки зі святом, а тепер пропонуємо вам обрати гарні патріотичні привітання з Днем Незалежності України у віршах і в прозі, щоб привітати всіх з важливою датою.Нагадаємо, що День Незалежності України — державне свято на честь ухвалення Верховною Радою Акта проголошення незалежності України, яке відображає прагнення українського народу до єдності та суверенності.

Читати також Успенський піст 2023: що не можна робити, що можна, а також прикмети в цей період Уперше День Незалежності України відсвяткували — через рік після ухвалення Декларації про державний суверенітет України, але пізніше дату свята було змінено.

депутати ВР ухвалили постанову про проголошення незалежності України, вона набула чинності одразу після ухвалення. на Всеукраїнському референдумі народ проголосував за ухвалення Акта проголошення незалежності України, через що виникла необхідність змінити дату святкування Дня Незалежності України.

Верховна рада України ухвалила постанову "Про День Незалежності України" і вже цього року День Незалежності України відзначали 24 серпня.У 2023 році Україна відзначить 32-й День Незалежності, і вдруге в умовах повномасштабної війни росії проти України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA