Україна привітання свято листівка Україна

День Повітряних Сил Збройних Сил України: найкращі привітання українською мовою

Сейчас читают: 708
hochu.ua

6 серпня 2023 року — День Повітряних Сил Збройних Сил України, і з цього приводу ми підготували надихаючі привітання та листівки зі святом.Нагадаємо, свято День Повітряних Сил Збройних Сил України відзначають у першу неділю серпня згідно з Указом Президента України від 27 червня 2007 року.

І цього року це 6 серпня, особлива дата календаря свят серпня. Читати також Забобони із минулого: ТОП-11 прикмет, в які вірили наші пращури Цього дня приймають вітання українці-герої з Повітряних Сил, професіонали, які захищають наше небо.

Цим людям ми завдячуємо тим, що прокидаємося вранці після цинічних обстрілів рашистів. Тож не пропустіть нагоду подякувати за службу, титанічні зусилля та героїзм у цей непростий для нашої країни час, вітаючи з Днем Повітряних Сил Збройних Сил України.

Найдушевніші побажання з професійним святом День Повітряних Сил Збройних Сил України 2023 зібрані далі.*** Зі святом вас вітаємо, Неба чистого бажаємо, Щастя, радості, удачі, А для вирішень задачі, Чудо-техніку щоб мали, В небі високо літали!*** Повітряні сили нашої країни Мають свої традиції, І свято зберігати всі ми повинні Героїв славні позиції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA