традиции праздники именины день ангела листівки

День святого Дмитра — привітання, картинки та листівки з днем ангела

Сейчас читают: 321
liza.ua

8 листопада — День святого Дмитра. Ми підготовули оргинінальні вітання у віршах та прозі, а також картинки. Нехай вони стануть тобі у нагоді, привітай своїх рідних та знайомих з іменинами.

І пам‘ятай, іменини відзначаюсь не тільки Дмитрики,  але й Дмитровичи та Дмитівни.У 2020 році день ангела Дмитра трапляється часто, але найголовніший — 8 листопада.7 лютого Димитрій, преподобний, скевофілакс 9 лютого Димитрій, мученик 11 лютого Димитрій Хіоський, мученик 17 лютого Димитрій Кедроліванський, ієрей 19 лютого Димитрій Різдвяний, протоієрей 24 лютого Димитрій Прилуцький, Вологодський, преподобний ігуменНехай Дмитра життєву дорогу Встелять сонця промені й зірки, А його Янгол-хоронитель З нашим Дмитром буде завжди!

Щоб він щомиті відчував Господа любов та опіку. І нехай Богородиця подарує щастя та міцне здоров’я довіку!***І День ангела Дмитру побажаю Кожного дня — тепла, а вдома — раю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA