Україна праздник народ украинский язык Украина листівки Україна

9 листопада — День української мови: привітання, картинки та листівки

Сейчас читают: 356
liza.ua

Уже традиційно з 1997 року 9 листопада вся Україна святкує День української писемності та мови! Найкращі вислови українською мовою, теплі привітання та листівки — в нашому матеріалі!

Україна святкує День української мови завдяки ініціативі Президента України Леоніда Кучми. В 1997 році колишній Президент підписав указ про запровадження свята в день вшанування українського літописця преподобного Нестора — послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія.Саме цим документом і був заснований День української писемності та мови.Наразі проводяться різні державні заходи, які спрямовані на підтримку і популяризацію української мови:Оригінальні віршовані привітання з нагоди дня української писемності та мови!В Україні сьогодні свято, Писемності та мови день, Ми рідну вітаємо завзято, Вірші складаємо, співаємо пісень,Побажаємо мові процвітати, І кожен щоб її не забував, Бажаємо українською розмовляти, Щоб всіх навколо здивував!***Мова рідна — наша сила, Вона щодня єднає нас,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA