Нео orchestra

Буковинський кептар та гуцульський сердак: все про костюми Kalush orchestra на Євробаченні-2022

Сейчас читают: 436
vogue.ua

10 травня український гурт Kalush orchestra виступив у півфіналі конкурсу "Євробачення" та пройшов у фінал. На сцені українські музикати продемонстрували не тільки нестримну енергію та харизму, а ще й самобутні костюми з народними деталями, що підкреслюють багатогранність сучасної української культури.

Українських музикантів багатотисячний зал в Туріні зустрічав стоячими оваціями – саме Україні букмекери в цьому році прогнозують перемогу.

Kalush orchestra представили на "Євробаченні" свій запальний хіт Stefania, присвяченій мамі лідера гурту Олега Псюка. Віра та відданість своєму, рідному – це взагалі одна з особливостей хіп-хоперів Kalush, які назвали свій гурт в честь рідного міста Олега Псюка, Калуша – давнього промислового містечка на Івано-Франківщині, неподалік Карпат.

Отже, материнство, українська земля та її енергія стала ключевою темою ефектного номеру, що українська команда підготувала для "Євробачення". "Основний меседж постановки — материнська любов, що відроджує всесвіт та дарує життя, – розповідає Олексій Жембровський, режисер-постановник виступу України на Євробаченні-2022 у Турині (компанія «Friends Production»). – Ми взяли за основу масштабний образ матері: космічної, що дає життя всьому на землі; фізичної, що народжує та піклується про своїх дітей; духовної — що захищає, оберігає та надихає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA