місто Маріуполь люди Нео місто Маріуполь

Що треба знати про Олега Псюка – фронтмена гурту Kalush

Сейчас читают: 658
vogue.ua

16 травня святкує день народження фронтмен гурту Kalush Олег Псюк. У 28 років Олег уже встиг попрацювати на будівництві й кондитерській фабриці, написати кілька гітів, прославити на весь світ свою маму Стефанію та виграти "Євробачення".

Розказуємо найцікавіше. «Я була приємно здивована тим, що Олег сказав зі сцени Євробачення про Маріуполь та „Азовсталь“. І відразу ж написала йому смс: „Ти молодець!“.

Він зробив свою роботу, зробив те, що мав зробити для людей», – каже мама Олега Псюка, Стефанія Псюк. Що ж, ці материнські слова – найкраща похвала для музиканта, який присвятив своїй матері пісню – а згодом переміг з цією композицією на одному з найпопулярніших пісенних конкурсів у світі.

Та якби Kalush Orchestra й не посіли б першого місця на «Євробаченні», для кожного українця вони однаково були б переможцями – після того, як попри можливість дискваліфікації Олег Псюк просто зі сцени закликав світ допомогти Маріуполю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA