Украина жертва Нео Украина

Made in Ukraine: найкращі лляні костюми в колекціях весна-літо 2022

Сейчас читают: 445
vogue.ua

Льон – найулюбленіший матеріал дизайнерів у літніх колекціях, адже в ньому комфортно навіть у спекотну погоду. Легкий, повітропроникний, екологічний та практичний матеріал цього сезону прикрашають невагомі брючні та спідничні костюми у колекціях українських брендів.

Ми зібрали для вас універсальні образи на кожен день, які будуть доречними не тільки на відпочинку, а й у місті. Льняний костюм, що складається з укороченого жакета, сексуального топа з ланцюгом та вільних шортів на гумці – ідеальний варіант для повсякденних міських образів.

Ви можете носити цілісний лляний образ, а можете поєднувати кожен елемент з іншими речами в гардеробі. Так, мініжакет добре римуватиметься з блакитними або білими джинсами з високою посадкою, а шорти легко подружаться з білими футболками або сорочками розслабленого крою.

Доповнити літні образи можна за допомогою босоніжок із тонкими перемичками, білими кедами або сандалями. Головними супутниками спекотних літніх днів цього сезону стане лляний костюм, що складається з сорочки та шорт, українського sustainable-бренду Atelier Handmade.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA