Італія війна росії з україною Незламні Італія

Зустріти, зорієнтувати, нагодувати: Письменниця Марина Соріна з Італії про роботу волонтерів та допомогу Україні

Сейчас читают: 701
womo.ua

За даними ООН на кінець травня 2022-го року з України виїхали понад 6,5 млн біженців. Італія, де живе велика українська громада, наразі приймає близько 100 тис.

наших співвітчизників. За словами письменниці та туристичного гіда у Вероні Марини Соріної, за за досить короткий термін місцева українська асоціація перетворилась з групи взаємопомочі на потужну організацію для допомоги українським біженцям та тим, хто залишився на Батьківщині.

У проекті «Незламні» Марина Соріна розповідає про те, як маленька культурна асоціація у Вероні зібрала понад 1300 тон гуманітарної допомоги для України та полегшує життя новоприбулим біженцям. Гуртуватися заздалегідь Особисто в мене до лютого був спокійний, навіть трохи нудний період.

У середині ж лютого ситуація змінилась. Одним з індикаторів стало те, що у місцевих українських чатах ми почали обговорювати на побутові питання, а політичну ситуацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA