люди ненависть Нео

Акторка Маргарита Бурковська – про роботу в гарячих точках, єдність українців та улюблені прикраси

Сейчас читают: 774
vogue.ua

Українська акторка Маргарита Бурковська, зірка фільму «Бачення метелика», прем’єра якого в травні пройшла на Каннському кінофестивалі, встигає все – працювати за фахом, допомогати іноземним журналістам як фіксер у гарячих точках та зніматися для українських брендів.

Нещодавно вона стала обличчям українського бренду Guzema Fine Jewelry. Нам вона розказала про всі свої ролі та як змінилося її життя за ці 100+ днів.

В одному з інтерв’ю ви казали, що завжди були дотичною до війни. Розкажіть, з чого і коли саме почалася ваша війна?Я цивільна людина, ніколи не служила, на жаль, але справді завжди була дотичною до війни.

Для мене ця історія почалася ще з Майдану. Тоді я жила в Москві, куди поїхала після закінчення театрального університету. Коли спалахнула Революція Гідності, я жила там уже два роки і під час перших сутичок на Майдані контактувала з мамою скайпом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA