України Олена-Зеленська Україна місто Лондон Іспанія Афганістан люди Нео України Олена-Зеленська Україна місто Лондон Іспанія Афганістан

Олена Зеленська закликала ЄС надати Україні статус кандидата на членство

Сейчас читают: 937
vogue.ua

Україна – це незаперечна частина Європи. Це доводить географія, історія та сьогодення. Наразі наша країна бореться за європейські цінності, захищаючи не тільки себе, а й весь континент.

Кроком, який наразі очікують українці від країн-членів Європейського Союзу – готовність до об'єднання. Сьогодні про це мріє вся країна, а українське керівництво використовує всі можливі дипломатичні інструменти.

Активну діяльність у цьому напрямі веде і перша леді України Олена Зеленська, яка виступила на міжнародній конференції WomenNOW в Мадриді.

Під час виступу Олена Зеленська звернулася до представників Європейського Союзу із закликом надати Україні статус кандидата на членство: «23-24 червня на засіданні Європейської ради буде розглянуто питання надання Україні статусу кандидата на членство в ЄС.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA