Україна книги поэзия читання Україна

Вийшла антологія української поезії про кохання

Сейчас читают: 527
womo.ua

У видавництві «А-ба-ба-га-ла-ма-га» випустили антологію української поезії про кохання. Збірку «Так ніхто не кохав» упорядкував власник і директор видавництва Іван Малкович.

Про це йдеться на сайті видавництва та сторінках у соцмережах. До антології ввійшли вірші, написані за «майже два останні століття»: від поезії Тараса Шевченка до Андрія Любки, розповідають у видавництві.

Антологію можна придбати з автографом Андрія Любки. Фото: facebook.com/andriy.lyubka Антологію на 320 сторінок зараз можна замовити за посиланням.

Також Андрій Любка повідомив, що придбати антологію можна з його автографом на офіційному сайті. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Вийшла антологія української поезії про кохання appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA