Україна фільми війна Держкіно документальна стрічка війна Росії проти України війна в Україні Україна

Роковини повномасштабної війни в Україні: фільми та серіали про російсько-українську війну

Сейчас читают: 250
womo.ua

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, минає два роки з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію суверенної, незалежної держави Україна.

Минає два роки наповнених стражданням та скорботою, болем та сльозами, горем і відчаєм. Два роки важких випробувань, трагедій, смертей, подій яких не забути та не стерти з пам’яті мільйонів українців упродовж кількох поколінь.

Два роки наповнених зневагою до ворога та щирим бажанням і прагненням перемоги над окупантами. Два роки які не всім судилося пережити, але за цей час ми здійснили переоцінку моральних та матеріальних цінностей. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Сьогодні друга річниця нашого спротиву, нашої незламності, героїчної боротьби кожного українця за право жити у вільній державі, це боротьба за майбутнє прийдешніх поколінь.

В цей складний і важкий для кожного українця час ми вистояли, ми не здалися, ворог згуртував нас і ми продовжуємо боротися кожен на своєму «фронті».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA