місто Київ куди піти у вихідні афіша натхнення дозвілля вибір редакції місто Київ

Імерсивний проєкт від uzahvati про дружбу «S V O Ї» повертається: хто такі «свої» та як їх знайти?

Сейчас читают: 403
womo.ua

Пам’ятаєте, як у дитинстві було легко заводити друзів? Дитячий майданчик, секція з танців, художка. Дорослі — такі дивні. Не знайомляться в чергах, майже не бувають на дитячих майданчиках і вони точно не грають у квача посеред вулиці.

Пам’ятаєте, кому махали рукою, коли мама кликала вас з балкона, з ким сиділи за останньою партою у школі або прогулювали пари в універі?

Хто залишився з вами досі? Скоріше за все зараз ви звете їх «своїми».  «S V O Ї» — про тепло, яке можна нести з самого дитинства, а можна віднайти пізніше, можливо, навіть саме зараз.

Тепло дружби, що вміє зігрівати обіймами, поглядом, а з відстані — простим повідомленням. Цей досвід підійде для компаній знайомих і незнайомців; для тих, хто відкритий новому, і кому цікаво в своєму світі наодинці; для тих, хто хоче заглибитися у свої почуття, або кому важливо ними поділитися. «S V O Ї» — це легка та весела історія про дружбу, різноманітність людей та їх ролей у дружбі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA