Україна місто Одеса жінки війна в Україні Україна місто Одеса

«Затишно space»: безпечний простір для жінок відкрився в Одесі

Сейчас читают: 207
womo.ua

В Одесі почав працювати вже сьомий в Україні центр від благодійного фонду «Схід СОС». Безпечний простір «Затишно space» допомагатиме дівчатам, жінкам, внутрішньо переселеним особам і всім, хто опинився в складній життєвій ситуації.

Про це розповідає «Суспільне». Читайте також: «Я чекаю на тебе». Хто допомагає жінкам із родин військових? Добірка безкоштовних ініціатив та корисних контактів У безпечному просторі насамперед надають безкоштовну психологічну допомогу, консультують та допомагають з отриманням соціальних послуг.

Крім того у «Затишно space» відбуватимуться лекції, тренінги, освітні заходи, творчі майстер-класи та зустрічі ВПО. Також жінки зможуть визначитися з новою сферою для розвитку чи отримати консультацію про додаткове навчання.

У просторі працює дитяча кімната з психологом. «Затишно space» розташований  на вулиці Канатній, 78. З розкладом заходів можна ознайомитися за посиланням. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Затишно space»: безпечний простір для жінок відкрився в Одесі appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Как почистить матрас в домашних условиях: без вреда для матраса и для людей lifehelper.one /1 месяц назад
belnovosti.by
Как почистить матрас в домашних условиях: без вреда для матраса и для людей belnovosti.by /1 месяц назад
belnovosti.by
Зачем ноутбуку лоток для яиц: необычный лайфхак belnovosti.by /2 месяца назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA