Україна діти UNICEF розвиток «Фонд Маша» вчителі Україна

Онлайн-ресурси про статеве виховання для батьків та вчителів

Сейчас читают: 197
womo.ua

Сексуальна освіта дітей та підлітків сьогодні актуальна як ніколи. Адже дані UNICEF невтішні: Україна лідирує в Європі за кількістю ВІЛ-інфікованих, середній вік початку статевого життя для хлопців складає 14,4 роки, для дівчат — 15,1.

Дедалі більше неповнолітніх стають матерями. Попри це в українських школах сексосвіта досі не є частиною програми, а батьки часто бояться першими розпочати розмову про статеве виховання зі своїми дітьми.  Читайте також: Топ-6 серіалів для підлітків, які допомагають дорослішати Щоб допомогти дорослим розібратися у темі статевого виховання своїх дітей чи учнів і попіклуватися про їхнє здоров’я, психологиня «Фонду Маша» за напрямком сексосвіти Олександра Бєлєніннік зібрала підбірку корисних електронних ресурсів.

Вони допоможуть зрозуміти, як почати розмову на тему статевого виховання з дітьми чи підлітками, про що говорити і як це робити. Курс «Сексуальна освіта» на Prometheus Онлайн-курс «Сексуальна освіта» на платформі Prometheus піднімає теми сексуальності, безпеки, згоди на секс, ВІЛ/СНІД, контрацепції та інші.

Підійде підліткам, які починають цікавитися темою сексуальності, безпечних стосунків, а також батькам та освітянам, які хочуть налагодити довірливі відносини з дітьми та вчитися вільно й відкритого говорити на тему сексосвіти. Читайте також: Реформування сексуальної освіти у школах: на що чекати «Кіко та рука» від українського фонду «Благополуччя дітей» Фонд розробив однойменну книжку та мультфільм для дітей від 3 років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA