Україна місто Житомир кухня фестиваль борщ харчування Україна місто Житомир

В Україні презентували конопляний вегетаріанський борщ: фото

Сейчас читают: 228
womo.ua

У Житомирі майстер народної творчості Олег Земнухов презентував борщ із конопель. Він використав українські посівні коноплі й сподівається, що нова страва стане гастрономічною родзинкою міста.

Про це повідомив Олег Земнухов у Facebook. Презентація страви відбулася під час фестивалю. Як наголосив сам автор унікального борщу, його посівні коноплі не містять наркотичних речовин.

Фото: facebook.com/oleg.zemnukhov Читайте також: Що приготувати: кримський лагман від Тетяни Літвінової Читайте також: В Австралії продають каву в їстівних стаканчиках: фото Він також додав, що конопельний вегетаріанський борщ зруйнував стереотип, ніби без м’яса та сала борщ — не борщ. Читайте також: Український шеф-кухар відкрив перший український ресторан у Вашингтоні The post В Україні презентували конопляний вегетаріанський борщ: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA