Україна місто Харків Естонія Скандал новини шоубізнес Світлана Лобода Україна місто Харків Естонія

Гарячі реакції мережі та українських зірок на вчинок Світлини Лободи (ФОТО)

Сейчас читают: 908
hochu.ua

Українська співачка Світлана Лобода нещодавно виступила у Харкові з міні-концертом. Мало хто міг подумати, але цей виступ зірки, яка до широкомасштабної війни співала в рф, обернувся гучним скандалом.

Знаменитість публічно образила дівчину, яка тримала у руках плакат з написом "Харків без Лободи". Читати також "Я скоро повернусь": Лобода прокоментувала інцидент з активісткою в Харкові (ВІДЕО) Вчинок співачки викликала неймовірну хвилю обурення в українців.

Окрім того Лободу критикували і її колеги з українського  шоу-бізнесу.Відома телеведуча жорстко висловилася про вчинок Лободи та нагадала співачці, що в усих є пам'ять.

Вона написала:Є найголовніше - не можна 8 років не помічати Україну, платити податки країні-терористці після анексії Криму, тим самим спонсорувати війну на Донбасі, а потім вимагати через кілька місяців себе любити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA