Польша місто Вікторія Україна Німеччина Італія спорт жінки золота медаль успішні жінки НОК України Польша місто Вікторія Україна Німеччина Італія

Українка Вікторія Ус здобула «золото» у байдарці-кросі: фото

Сейчас читают: 249
womo.ua

Українська веслувальниця Вікторія Ус тріумфувала на Європейських іграх-2023 у Кракові, завоювавши золоту медаль. Про це повідомляє НОК України.

Золоту крапку у виступах збірної України на ІІІ Європейських іграх у Кракові-Малопольська поставила своєю перемогою в олімпійській дисципліні «каяк-крос» українська представниця у веслувальному слаломі Вікторія Ус. Читайте також: Українки завоювали золоту медаль на Європейських іграх-2023 з кульової стрільби Зазначимо, що це золото стало першою і єдиною медаллю України в каное-слаломі на Європейських іграх.

Також ця нагорода стала останньою в активі збірної на турнірі у Кракові. Читайте також: Юні українки вибороли «срібло» у синхроні на Європейських іграх-2023 До слова, серед досягнень Вікторії Ус шість медалей Кубка світу з веслувального слалому: три срібла ти три бронзи.

Крім цього, веслувальниця також виграла історичну медаль Кубка світу в екстремальному слаломі у 2022-му. Вікторія двічі брала участь в Олімпійських ігор, але там виграти медалі не вдалося. Читайте також: Українська шаблістка стала чемпіонкою на Європейських іграх-2023: фото Байдарка-крос.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA