декрет вагітність жінки вагітні вагітність під час війни

В Україні жінки зможуть самостійно визначати початок декретної відпустки

Сейчас читают: 181
womo.ua

Верховна Рада України прийняла закон, в якому йдеться, що вагітні жінки можуть самостійно  визначати початок декретної відпустки.

Згідно із законопроєктом, жінки зможуть частково або повністю переносити відпустку, яка надається до пологів, на період після пологів.

Зазначається, шо загальна тривалість відпустки, передбачена законодавством, не змінюватиметься – 126 календарних днів або 140 календарних днів у разі народження двох і більше дітей і в разі ускладнення пологів. Читайте також: В Австралії безплідна жінка з двома матками народила двійню: подробиці та фото За відсутності медичних протипоказань працевлаштована жінка при надії за бажанням може розпочати відпустку пізніше, ніж за 70 або 90 днів до очікуваної дати пологів. Читайте також: Кожна шоста людина у світі страждає від безпліддя — дослідження ВООЗ Таким чином пропорційно збільшиться післяпологова частина відпустки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA