турне війна в Україні відео новини шоубізнес Діма Монатік Перші

"Не можна цькувати": Монатік пояснив, чому не був в Україні в перші місяці війни (ВІДЕО)

Сейчас читают: 731
hochu.ua

Знаменитий український співак Дмитро Монатік заявив, що часто ставав жертвою з боку хейтерів. Фоловери закидають співаку те, що під час повномасштабного вторгнення російських військ він був не в Україні.

Подробиці - в нашому матеріалі.Виявляється, Монатік був справді за кордоном, адже мав тоді декілька концертних шоу в рамках свого світового туру.

Однак варто зауважити, що артист швидко повернувся на Батьківщину. Читати також "Сім'я разом": дружина Дмитра Монатіка показала, як співак прикрасив будинок до її приїзду У своєму інтерв'ю популярному українському журналісту Славі Дьоміну артист висловився щодо своїх інста-ненависників.

Він зауважив, що людей, які були за кордоном та повернулися додому, треба підтримувати.Дивно стати заручником ситуації. Ми вже з дружиною говорили, що краще було б опинитися в Україні, а ми були за кордоном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA