Мода бренд українська мода одяг колекція вишиванка Etnodim

Etnodim та Музей Івана Гончара презентували колекцію вишитого одягу: фото

Сейчас читают: 695
womo.ua

Український бренд Etnodim разом з Національним центром народної культури “Музей Івана Гончара” запустили спільну колекцію вишитого вбрання.

Зазначимо, що в колекції представлені вишиванки та вишиті сукні, створені на основі фрагментів вишивок 18-20 століття, що зберігаються в Музеї Гончара та не підлягають відновленню.

Всього до колекції увійшли 10 жіночих вишиванок, 1 жилет, 5 суконь і 9 чоловічих сорочок. Читайте також: Найгарніші вишиванки від українських брендів Орнаменти та вишивку дизайнери обирали на основі тих, які були розроблені у таких регіонах, як: Київський, Чернігівський, Полтавський, Харківський, Житомирській, Рівненській, Одеський, Івано-Франківський, Тернопільський, Закарпатський, Львівський, Вінницький, Волинський. Читайте також: Український бренд одягу Vika Adamskaya присвятив колекцію українській кухні: фото Додамо, що у фондовій збірці Музею Івана Гончара, окрім колекцій одягу та інтер’єрної тканини, зберігається також чимала колекція фрагментів вишивки. Читайте також: Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив благодійну колекцію худі: фото Значну частину цієї колекції складають фрагменти зібрані Іваном Гончаром.

За роки діяльності музею, колекція поповнилась експедиційними знахідками та дарунками прихильників музею. The post Etnodim та Музей Івана Гончара презентували колекцію вишитого одягу: фото appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA