Україна Словенія змагання чемпіонат Європи золота медаль переможці НОК України Україна Словенія

Українська велогонщиця Яна Беломоіна завоювала «золото» на престижному турнірі

Сейчас читают: 491
womo.ua

Чемпіонка Європи та бронзова медалістка чемпіонату світу з маунтенбайку Яна Беломоіна виборола «золото» міжнародних змагань XCO Vrtojba 2023 категорії C1, що проходили у словенській Вртойбі.

Про це пише НОК України та олімпійська команда у Facebook. Читайте також: Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча виборола золото на Кубку Європи Додамо, що змагання у Словенії стали для Беломоіни третіми у 2023 році.

До турніру у Вртойбі українська велогонщиця двічі виходила на старт у Греції та здобула два «срібла». Читайте також: Франківські баскетболістки виграли усі матчі у Жіночій лізі Переможці XCO Vrtojba 2023 (Словенія): Яна Беломоіна (Україна) — 01:25:14 Таня Жакель (Словенія) — 01:27:04 Віта Моврін (Словенія) — 01:27:39 Читайте також: Фристайлістка із Закарпаття здобула «золото» етапу Кубка світу Зазначимо, що Яна Беломоіна стала єдиною українкою дорослих змагань у Вртойбі.

Водночас на юніорському рівні Україну представляли Володимир Обухівський, Артем Веклич та Анастасія Рубаненко. Найкращі результати серед них показала Рубаненко, яка фінішувала у своїй категорії п’ятою, поступившись бронзовій призерці на 54 секунди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA