медицина голод війна жінки Крим

Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович оголосила сухе голодування: реакція МЗС України

Сейчас читают: 845
womo.ua

Незаконно ув’язнена російськими окупантами в Криму громадянська журналістка Ірина Данилович оголосила про початок сухого голодування на знак протесту проти ненадання їй медичної допомоги.

Про це повідомив голова правління КримSOS Олексій Тільненко. Зазначається, що у своїй заяві Ірина Данилович повідомила, що протягом 4 місяців у Сімферопольському СІЗО їй не надають лікування.

Увесь цей час журналістка страждає через порушення слуху і нестерпний біль у лівому вусі. Ірина Данилович, яка за фахом є медсестрою, вважає, що такі симптоми можуть свідчити про перенесений мікроінсульт.

Попри очевидну потребу в медогляді окупанти відмовляються надавати їй медичну допомогу. Читайте також: «Землячки» запустили флешмоб проти участі російських спортсменів в Олімпіаді-2024 Читайте також: Нічна атака дронів на Київщині: є загиблі та поранені, у тому числі дитина Раніше батько ув’язненої журналістки Броніслав Данилович повідомляв, що Ірина Данилович знепритомніла під час етапування до незаконного «суду».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA