місто Маріуполь медикиня полонені Жінки зі сталі російський полон місто Маріуполь

Історія військовополоненої: українська медикиня розповіла про пережиті у російському полоні тортури

Сейчас читают: 957
womo.ua

Медикиня Анжеліка Волоніц з Маріуполя поділилася пережитим у російському полоні, з якого повернулася у березні цьогоріч. Про це пише Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими у Telegram.

Зазначимо, що Анжеліка Волоніц служила за контрактом у Маріупольському військовому госпіталі. У полон до росіян потрапила 12 квітня 2022 року. Читайте також: росія не хоче віддавати з полону поранених і жінок: подробиці Читайте також: Катували та принижували: захисниці України розповіли про пережите у російському полоні За її словами, полоненим постійно казали, що вони нікому не потрібні.

Що «України вже нема. Половина пішла до Польщі». Читайте також: У ЗСУ підтримали ініціативу створення окремого жіночого підрозділу Найважчим у полоні для Анжеліки стало те, що вона не знала становище своєї країни.

Не знала, де хлопці з її частини, де її рідні, чи живі вони взагалі. Також жінка розповіла, що у ворожому полоні її часто етапували з місця на місце: Читайте також: Ув’язнена росією українська журналістка Ірина Данилович оголосила сухе голодування: реакція МЗС України Захисниця розповіла, що їй допомогло пережити всі ті знущання: Читайте також: Скільки українців вірять у перемогу України у війні проти росії — дослідження За словами медикині, перед обміном її та ще двох дівчат підняли, не погодували та надягнули мішки на голову: Читайте також: Біженки з України дедалі частіше стикаються із сексуальною експлуатацією в Європі — дослідження Також Анжеліка додала, що їй досі сняться жахіття про полон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA