Канада місто Софія спорт медаль нагорода Кубок світу золота медаль срібна медаль Канада місто Софія

Українські синхроністки завоювали «золото» Кубка світу з артистичного плавання

Сейчас читают: 461
womo.ua

Золоту крапку у своїх виступах на першому етапі Кубка світу з артистичного плавання у Маркемі (Канада) поставила збірна України.

Про це повідомляє пресслужба Федерації України з синхронного плавання Facebook. На перший рядок п’єдесталу в акробатичній групі, яка завершувала програму змагань у Канаді, зійшли Владислава і Марина Алексіїви, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дар’я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко. Читайте також: Харків’янка Марта Фєдіна завоювала перше в історії «золото» Кубка світу з артистичного плавання Неймовірний виступ із новою композицією та за новою системою оцінювання приніс українкам 244.4958 бали.

Крім того, сестри-близнюки Владислава та Марина Алексіїви завоювали «срібло» у довільному дуеті. За дебютний виступ у сезоні українки набрали 291.6916 балів, поступившись лише італійкам (321.2667) та випередивши переможниць у технічному дуеті – представниць Ізраїлю (281,5043). Читайте також: Уперше за чотири роки: жіноча збірна України з фехтування завоювала «бронзу» на Кубку світу Переможниці та їх нагороди:  Золото: технічне соло — Марта Фєдіна. Золото: акробатика — Владислава та Марина Алексіїви, Вероніка Гришко, Софія Мацієвська, Дар’я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна, Валерія Тищенко. Читайте також: Закарпатська сноубордистка Аннамарі Данча виборола «золото» на Кубку Європи Срібло: технічний дует — Влада і Марина Алексіїви. Срібло: довільний дует — Влада і Марина Алексіїви.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA