документальний фільм

Український документальний фільм «Ми не згаснемо» отримав нагороду у Празі: подробиці

Сейчас читают: 621
womo.ua

Український документальний фільм «Ми не згаснемо» (We Will Not Fade Away) режисерки Аліси Коваленко отримав престижну нагороду Silver Eye Award у Празі.

Стрічка перемогла у номінації «Найкращий повнометражний документальний фільм Центральної та Східної Європи» на East Silver Market та East Doc Platform.

Про це повідомляє Держкіно у Facebook. Читайте також: Український фільм «Памфір» за чотири дні прокату зібрав понад 2 млн грн Зазначимо, що стрічка «Ми не згаснемо» оповідає історію дорослішання підлітків на сході України на тлі війни та їх надзвичайної подорожі до вершин Гімалайських гір.

Попри похмуру реальність навколо, вони мріють, шукають пригод, протестують та борються із сірістю й нудьгою. Читайте також: У серпні в прокат вийде український фільм «Королі репу» East Doc Platform (EDP) — це найбільша платформа спільного виробництва, фінансування та розповсюдження документальних фільмів у Центральній та Східній Європі, яка щороку об’єднує східноєвропейських кінематографістів, продюсерів, дистриб’юторів і програмних директорів фестивалів з усього світу. Читайте також: Netflix надасть гранти творцям українського кіно East Silver — це кіноринок для завершених фільмів, а також проєктів, що перебувають у розробці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA