Еліна Світоліна місто Вікторія Корея спорт Чемпіонат світу золота медаль перемога успішні жінки Еліна Світоліна місто Вікторія Корея

Українка завоювала «золото» юніорського чемпіонату світу зі скелелазіння

Сейчас читают: 832
womo.ua

Поліна Халькевич стала чемпіонкою планети у дисципліні «швидкість» (U-16) зі скелелазіння серед молоді та юніорів, що триває у південнокорейському.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що в України є перша медаль на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді та юніорів у корейському Сеулі (Респібліка Корея). Читайте також: Українська борчиня Вікторія Слободенюк здобула бронзову медаль на чемпіонаті світу U20 Українка випередила у боротьбі за «золото» двох представниць Китаю. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна розгромила першу ракетку рф: відео Читайте також: Українка Катерина Садурська встановила третій світовий рекорд з фрідайвінгу: фото та відео Додамо, Україну на світовій першості, що триватиме до 27 серпня, представляє 12 спортсменів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA