Ярослава Магучіх місто Київ SHE Congress Ярослава Магучіх місто Київ

Під час війни не соромно робити манікюр та фарбувати волосся: телеведуча Євгенія Золотоверха про життя у прямому ефірі

Сейчас читают: 555
womo.ua

Ведуча телеканалу  «Київ» Євгенія Золотоверха з дня повномасштабного вторгнення перебуває наживо з телеглядачами. Навіть у свій законний та такий очікуваний вихідний, який припадав на 24 лютого 2022 року, вона вийшла в ефір, аби розповідати про те, що відбувається в державі у перші години вторгнення.

Її гостями є люди різних професій, які розповідають про своє життя під час війни, але, як почувається сама телеведуча? З таким питанням портал Womo.ua звернувся до Євгенії Золотоверхої.

Ефір 24 лютого майже не пам’ятаю Які емоційні гойдалки ви пережили після 24 лютого 2022 року, адже ви весь час працювали в ефірі? На початку повномасштабного вторгнення мене кидало то вгору, то вниз від гніву та люті, які сиділи всередині.

Мене від руйнівної сили таких сильних емоцій тоді врятувала робота та мій телеканал «Київ». Те, наскільки всі згуртувались, словами важко передати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA