Еліна Світоліна місто Вікторія Азербайджан місто Баку спорт Чемпіонат світу золота медаль новини спорту Еліна Світоліна місто Вікторія Азербайджан місто Баку

Українка здобула золоту медаль на чемпіонаті світу з кульової стрільби

Сейчас читают: 943
womo.ua

Українська спортсменка з Кривого Рогу Вікторія Рибовалова завоювала золоту медаль на чемпіонаті світу з кульової стрільби серед дорослих, який проходить в Баку.

Про це повідомили у Міжнародній федерації спортивної стрільби. Зазначається, що вихованка спортшколи у вправі ГП-12 (гвинтівка пневматична) у командному заліку здобула «золото», а в особистому – посіла четверте місце. Читайте також: Вперше за 10 років: українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту Додамо, що чемпіонат світу з кульової та стендової стрільби проходить у Баку (Азербайджан) з 14 серпня до 1 вересня.

За їх результатами спортсменам призначать ліцензії на участь в Олімпійських іграх у Парижі-2024. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна розгромила першу ракетку рф: відео Крім того, в індивідуальних змаганнях з цієї дисципліни Валентина Гончарова здобула бронзову медаль.

Водночас Галина Авраменко та Вікторія Рибовалова посіли четверте і п’яте місця відповідно. The post Українка здобула золоту медаль на чемпіонаті світу з кульової стрільби appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA