Форум освіта навчання освіта в Україні розвиток

Просвітній Форум «Освіта Дивосвіту» збере найвідоміших експертів у своїх галузях для пошуку секрету виховання наступних поколінь українців

Сейчас читают: 480
womo.ua

30 вересня у Києві пройде Форум «Освіта Дивосвіту», що збере на одному майданчику таких відомих експертів як Андрій Зелінський, Володимир Співаковський, Ігор Козловський, Юлія Найдич, Олег Хомяк, Лариса Андрійченко, Сергій Собко, Ксенія Фощій, Володимир Нікітін, Георгій Коваленко та інші.

Головна тема обговорення — необхідні трансформації освіти для виховання гідної та вільної особистості, яка вміє “запалювати зорі”, є воїном і дослідником.

Початок події о 10.00, за адресою Pochayna Event Hall, просп. С. Бандери, 23, 3-й поверх. Форум призначений для викладачів, директорів шкіл, освітніх управлінців, організацій, що формують особистість,  батьків, студентів педагогічних ВНЗ, а також для всіх, хто зацікавлений у трансформації освіти.  Читайте також: Комунікаційна школа лідерок розпочинає роботу в Україні: подробиці Цілями Форуму є:  долучитися до сильного ком’юніті особистостей-змінотворців,  дізнатися про практичні кейси виховання особистостей від прогресивних лідерів, поспілкуватись із лідерами думок і побачити майбутнє під новим кутом.

Форум «Освіта Дивосвіту» стане відвертою розмовою про зміни в освіті, що мають забезпечити трансформацію українців та України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA