Туреччина спорт гімнастка жінки золота медаль жіночий спорт Туреччина

Українська гімнастка Анна Лащевська завоювала два «золота» на Кубку світового виклику

Сейчас читают: 432
womo.ua

Вихованка Івано-Франківської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №1 Анна Лащевська на Кубку світового виклику зі спортивної гімнастики виборола золоту медаль у вправах на різновисоких брусах, а також ще одне «золото» у вправах на колоді в Туреччині.

Про це йдеться на Facebook-сторінці управління спорту Івано-Франківської ОДА «Спортивні новини Прикарпаття». Читайте також: Ярослава Магучіх стала найкращою спортсменкою серпня в Україні Зазначається, що збірна України завершила Кубок світового виклику зі спортивної гімнастики у Мерсіні (Туреччина) з активом у 8 медалей, з яких рівно половина золоті. Читайте також: Ляльку «Барбі» Ольги Харлан продали на аукціоні: яка сума і на що підуть кошти Додамо, що 15-річна прикарпатка Анна Лащевська виборола 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі для України.

The post Українська гімнастка Анна Лащевська завоювала два «золота» на Кубку світового виклику appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA