Марина Бех-Романчук Ярослава Магучіх Еліна Світоліна місто Вікторія місто Токіо будапешт Чемпіонат світу золота медаль НОК України Марина Бех-Романчук Ярослава Магучіх Еліна Світоліна місто Вікторія місто Токіо

Вперше за 10 років: українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту

Сейчас читают: 217
womo.ua

Українська спортсменка Ярослава Магучіх завоювала золоту медаль ЧС у Будапешті. Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, яка двічі поспіль зупинялася за крок від найвищої сходинки п’єдесталу (2019, 2022), досягла омріяного «золота», яке стало першою нагородою найвищого ґатунку для України на ЧС за останні 10 років. Читайте також: Українка здобула «золото» юніорського чемпіонату світу зі скелелазіння Нагадаємо, що це третя нагорода на чемпіонатах світу для Ярослави Магучіх.

Після двох срібних медалей (2019, 2022) бронзова медалістка Олімпійських ігор у Токіо нарешті здобула золото ЧС. Також на цих змаганнях підопічна Тетяни Степанової виконала олімпійський норматив, який складав 1.97 м, завершивши змагання повторенням свого найкращого результату в сезоні 2.01 м. Читайте також: Українська борчиня Вікторія Слободенюк здобула бронзову медаль на чемпіонаті світу U20 Марина Бех-Романчук стала дворазовою віцечемпіонкою світу, додавши до срібла у стрибках в довжину зразка Дохи-2019 медаль такого ж ґатунку в потрійному стрибку у Будапешті.

При цьому вихованка Вадима Крушинського показала другий найкращий результат в кар’єрі — 15.00 м. Читайте також: Українська тенісистка Еліна Світоліна розгромила першу ракетку рф: відео Також додамо, що олімпійський норматив у спортивній ходьбі на 20 км підкорився Олені Собчук.

The post Вперше за 10 років: українка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA