місто Київ виставка куди піти у вихідні місто Київ

У Києві відкрилася виставка, що розповідає як змінювалося святкування Різдва з ХІХ століття

Сейчас читают: 269
womo.ua

Виставка відбувається завдяки зусиллям колекціонерки старовинних новорічних прикрас Марини Лукʼянової. Експозиція має назву «Київська ялинка від XIX cтоліття — до сьогодення» і повертає відвідувачів у далеке минуле за допомогою вінтажних іграшок та ялинкових прикрас ручної роботи.

Серед експонатів можна побачити святкові сукні позаминулого століття, пошиті власноруч, ексклюзивні ялинкові прикраси з тонкого скла, дроту, картону, пластику і пап’є-маше, порцелянові писанки, старовинні ковзани, новорічний декор та інші атрибути зимових свят.

Святково-історична експозиція розміщена у спеціально облаштованих інтер’єрах різних періодів, де кожну кімнату прикрашає ялинка з унікальними та ексклюзивними прикрасами.

The post У Києві відкрилася виставка, що розповідає як змінювалося святкування Різдва з ХІХ століття appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA