Німеччина Німеччина

У Києві покажуть сучасний балет «Д.І.М.» про вимушену міграцію

Сейчас читают: 330
womo.ua

Це нова прониклива танцювальна вистава від INSHA DANCE COMPANY про незламних українців. У спектаклі звучатиме жива музика від струнного квінтету  30 січня 2024 року на сцені Міжнародного Центру Культури та Мистецтв (МЦКМ, колишній Жовтневий палац) відбудеться премʼєра сучасного балету «Д.І.М.» від театру INSHA Dance Company.

Сучасний балет на дві дії «Д.І.М.» на музику Віктора Рекало у виконанні артистів Insha Dance Company — це робота, створена танцівником, хореографом, суперфіналістом шоу «Танцюють всі!

8 сезон», артистом балету Іллею Мірошніченком, а також Катериною Кузнецовою і виключно українськими митцями за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Стабілізаційного фонду культури від Goethe-Institut.

Вистава використовує матеріал та європейський досвід творчих резиденцій, які дали можливість для масштабування ідеї до повноцінної великої вистави.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA