Мода День святого Миколая бренд українська мода новий рік Різдво

Українські бренди JUL та LUTIKI презентували спільну колекцію одягу та прикрас до Різдва-2023: фото

Сейчас читают: 144
womo.ua

Український бренд одягу JUL презентують дроп до святкового сезону. Цього разу колекцію вперше доповнили особливими прикрасами від українського бренду LUTIKI.

Про це пише Менторка укр брендів. Основним візуальним елементом колекції стала Вифлеємська зірка — один з найголовніших атрибутів Різдва. Читайте також: Український бренд Oksana Boriychuk випустив різдвяну колекцію прикрас: фото Інтерпретувати бачення символу світла довірили українській художниці Поліні Мороз.

Вона розробила авторський вигляд зірки, що став основою колекції та доповнив своїм зображенням джемпери, спідниці, сукні та штани.

Принт вийшов досить легким та витонченим на сукнях та костюмі. В аксесуарах фактурний силует зірки, відтворили в сережках і подовженій підвісці, де поєднали два кольори металу. Читайте також: Модна зима 2023-2024: нові колекції українських брендів Окрім більш святкових речей до колекції додали позачасові моделі: напівпрозорі лонгсліви, атласні майки, кашеміровий гольф.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA